Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Άγιε Σώστη..

.. σώσε με! μη γίνω πεθεροκτόνος!

αγαπητοί μου βλόγερς! επιτέλους το ανανέωσα το σπίτι, έβαλα και κορνίζες στους τοίχους να πρέψουν λιγάκι! ξεσκόνισα τα παλια πορτμαντό, τις καρέκλες, τα τραπεζάκια! έριξα κ ένα ασβέστωμα να λάμπει ο μπάμπης μου!

δεν έρχομαι συχνά στο εξοχικό αλλά βρε αδερφέ άμα έρθω, να ναι περιποιημένο! μην ειναι σα τα γύφτικα!

μόλις γύρισα από άδεια που ήταν γεμάτη! ο πεθερός αποφάσισε ν αλλάξουν σπίτι τα βλαστάρια του και είχαμε μετακομίσεις! και ο προκομμένος μου ο Θεολόγης, τη μέρα που πήγα σαλονίκη, τότε θυμήθηκε να τα κάνει όλα! κ βρήκα ένα καινούριο σπίτι γεμάτο απο σακούλες, κούτες πλυντήρια στα σαλόνια, κουζίνες στα μπάνια, τι να σας λέω. αφού δε βρήκα τους καναπέδες στη μπανιέρα, πάλι καλά. όχι ότι έκανα και τίποτα, δεν είναι δικό μου το σπίτι για να κάνω! και μη με πείτε ανοικοκύρευτη γιατί είδατε το δικό μου πως το έκανα! και αν αναρρωτιέστε, δε θα μείνω εκεί όταν με το καλό επιστρέψω. αλοίμονο. να χω το κουνιάδι να χω και τα πεθερικά στο σβέρκο μου? είστε με τα καλά σας? όχι αγαπητοί μου, δε θα μένουν ΚΑΙ τα πεθερικά σ αυτό το σπίτι, θα μένει ο προκομμένος με τον ανεπρόκοπο και θα έρχονται αραιά και που τα πεθερικά. έτσι μου δηλώσανε. αλλά δε το πιστεύω, σα καλή νύφη που είμαι..

σα να μην έφτανε αυτό, πήγα και στη κομμώτρια που θα με χτενίσει για το γάμο! την είπα να με κουρέψει γιατί είχα μια ψαλίδα, πιο μεγάλη απ αυτήν των τελευταίων εκλογών. με τα έβαψε, με κούρεψε κ όταν είδα το αποτέλεσμα με άρεσε. που να ξερα ότι με εκανε σαν τραπεζοειδές ορθογώνιο! ξέρουν τι κάνουν οι κομμώτριες, μπορεί να κάνουν τη μαλ@κία τους στο κούρεμα αλλά μετά στο χτένισμα σε δείχνουν θεά! την άλλη μέρα ήμουν.. ασχολίαστο! δε λέω τίποτα! το μαλλί μου τώρα είναι μισό μακρύ και μισό καρέ. άθλιο! όσο δε πάει! αλλά το βούλωσα γιατί θα γίνω νύφη και εγώ δε ξέρω από νυφικά χτενίσματα. πόσο μάλλον από νυφικά κουρέματα! ΔΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Ο ΓΑΜΟΣ? Α ΝΑ δεις την επόμενη μέρα κιόλας θα πάω να τα φτιάξω να νιώσω άνθρωπος! το είπα σ ενα γνωστό μου για το κούρεμα και με ρώτησε αν πήγα και κουρεύτηκα στο ΙΚΑ. κάνω υπομονή αγαπητοί μου. αλλά στις πρόβες αν είμαι σαν αυτό (κλικ) θα παώ στο Νικόλα. πριν 3-4 παντρεύτηκε μια γνωστή μου κ φτιάχτηκε σ αυτόν. ούτε τρίχα δε πετούσε! ούτε μια φύτρα! ούτε καν τα λελούδια ρε παιδί μου! και χέστηκα για τα λεφτά, μια φορά γίνεσαι νύφη!! ξέρω τι θα κάνω, θα πάω από νωρίς σ αυτήνε, θα με τα φτιάξει κ μετά θα πάω στο Νικόλα. αααα ρε νικόλα. γιατί να μη σε ξέρει η πεθερά μου? δε μπορώ τώρα να της πω ξέρεις, δε μαρεσει η δικιά σου, θέλω τη δικιά μου. γιατί μέχρι να τη πείσω τη πεθερά να με βάψει η μακιγιέρ μου κ ούχι η κομμώτριά της, είδα κ έπαθα.. ε δε το ξαναπερνάω ΚΑΙ για το μαλλί! δε μπορώ να τα συμμαζέψω!κ πριν λίγο που λούστηκα, ξέρετε τι λάσπη έβγαζα απ τη βαφή?!?! βαριέται που ζει αυτή η κομμώτρια με φαίνεται.. με είπε ότι θα κάνουμε και ανταύγειες κ φοβάμαι μη με κάνει σαν αυτή στη φωτό.

άντε να δούμε τι σόι νύφη θα γίνω!

θα επανέλθω σύντομα με περισσότερα νέα!

2 σχόλια:

Ατίθασο Πνεύμα είπε...

Yperbaleis... sta 80's 8a hsoun mia xara nufh me tetoio kourema!!! De ftanei pou sou dinei to gio ths, ths kaneis kai nera apo panw!!! :P
Akoma de katalabes pws h nufh den exei ka8olou logo sth proetoimasia tou gamou ths? :P
filw se

ps. perastika!

ποντίκι είπε...

Ακόμα γελάω..
ΧΑΧαχαχαχα γιατί καλή μου πρέπει να πας στης Πεθεράς τη κομμώτρια..?
έλεος...
Να πας στο Νικόλα μην το σκέφτεσαι καθόλου... χαχααχα
όσο αφορά το τι σόι νύφη θα γίνεις η καλύτερη... κάθε νύφη είναι κούκλα και είναι η δική της στιγμή..
Εγώ όταν είδα τον εαυτό μου στο καθρέπτη δεν το πίστευα..

Η ΩΡΑ Η Καλή.....