Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Τζίζους!!

εντελώς ανάπηρη θα με αφήσουν αυτά που μαθαίνω ρε αγαπητοί μου μπλόγκερς!!!

τις προάλλες πήγα στη μάνα μου για 4ήμερο (μιας κ δε δουλεύουμε τώρα, τη βοηθώ με τα διάφορα, τι χαλιά ξέστρωσα, τι καναπέδες τίναξα, τι κιλίμια κουβάλησα, τι μαξιλάρια, δε μπορείτε να φανταστείτε. βγήκε η μέση μου κ την έψαχνα!!)
και που λέτε εκεί που ετοιμαζόμαν να βγω παρέα με τη χρήσταινα(είχαμε και καιρό να τα πούμε, ευκαιρία κ εγώ να μάθω "νέα!") με στέλνει εσεμες ο Θεολόγης και μένω με τη μασέλα ως την άσφαλτο. ο Θεολόγης που λέτε πήγε για κάμπιγκ με τις άντροι του χωριού, μαζεύονται 2 φορές το χρόνο και κάνουν όργια με φαγιά και ξύδια. και τι με λέει στο εσεμες? ο Ονούφριος (τον θυμόσαστε? που ήθελε να βάλει τ όνομά του στο βρέφος αλλά ο γαμπρός σήκωσε επανάσταση?α αυτός) απαράτησε τη γυναίκα του κι έφυγε για ξένη γη κι άλλα μέρη μαζί με μια ινδοκινέζα. γραμμή εγώ να το διασταυρώσω με τη χρήσταινα που τα ξέρει και όλα βρε παιδί μου αυτή, τίποτα δε της ξεφεύγει!!

ακούστε το λοιπόν! ο Ονούφριος ήταν δεδομενο ότι είχε νταλαβέρια με το φέισμπουκ. αυτό το φέισμπουκ, πράμα του σατανά είναι! μη μπλέξετε!! ουυυυ 666. έχει διαλύσει σπίτια και οικογένειες! πρέπει να βγει και τραγούδι ανάλογο του "τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια" να το κάνουν "τα τσιγάρα τα ποτά και το φέισμπουκ" κάτι ανάλογο τελοσπάντων να κάνει ρίμα και να το τραγουδάνε να το βάλουν καλά στο κεφάλι τους!!

ε που λέτε ο ονούφριος, ήταν και είναι ακόμα παντρεμένος με μια α πα πα τι να σας λέω. ούτε προϊσταμένη σε νοσοκομείο να ήταν η στρίγγλα! μιλάμε για πολύ αμαναμαν γυναίκα. αφού η κόρη της έλεγε και έλεγε και δε τα πίστευα η γυναίκα, μα στη θυγατέρα τέτοια πράματα. θυμάστε ε που της πήγε το παιδί κ αυτή ήθελε μποζόκια? αναγιάσου.

και τελοσπάντων του έκανε τη ζωή ακόμα χειρότερη, δε φτάναν οι διενέξεις με το γαμπρό. ε και να σου ο ονούφριος, ξέσπασε στο φέισμπουκ. που στην ευχή τη βρήκε τη ινδοκινέζα, ένας Θεός ξέρει! και συνδιασμό ο άτιμος ε?! και μια μέρα που λέτε ήρθε η στρίγγλα και βλέπει τον άμοιρο τον ονούφριο να κάνει τσάιμπερ σεχ με τη λεγάμενη κ έγινε τουρκάλα η μανδάμ και τον ξαπόστειλε.

αλλά εγώ άκουσα και την άλλη τη πλευρά και θα ήταν ντροπή μου να μη σας το αναφέρω. λένε ότι την απαράτησε τη στρίγγλα κι έφυγε στας Ινδίας με την τσιντσουν. κι έτσι να ήτανε, καλά θα έκανε ο άνθρωπος. πόσο ν αντέξει πια!!

(ε ρε τι έμαθα έκτακτα, η φιλινάδα μ στας εξωτερικάς έφαγε τούμπα! εμ ποιος της είπε να κυκλοφορεί με τα σπορτεξ? μόνο με τακούνια απο δω και μπρος!!!)

και τελοσπάντων! υπάρχουν δύο εκδοχές για το θέμα! πιστέψτε όποια θέλετε!!
και τώρα που λέτε ο ονούφριος κάθεται στο πατρικό του που είναι σε ένα χωριό στα σέρρας, θα σας γελάσω ποιό. μη τα λέμε και όλα!

τι να πω ρε παιδιά. και χωρίζνα τα αντρόγυνα που λέει η μάνα μου για ψύλλου πήδημα, για ένα ποτήρ νερό! ορίστε μας!!
μα κι αυτή η μπουνάκω (=άμυαλη) κάθε τι που γινόταν στο σπίτι της το διαλαλούσε από δω και κει λες και ήταν ο εσπρέσσο η εφημερίδα. λες και μας νοιάζ εμάς τι κάνει και με ποιόν το κάνει αλλά εντάξει στο χωριό ντροπής πράγματα! καλά λέγανε οι αρχαίοι μας, τα εν οίκω ουκ εν δήμω! και τη πήραν στο ψιλό όλοι στο χωριό και άμα σε πάρουν πρέφα εκεί πέρα, άντε ν αποσώσεις τη φήμη σ και τ όνομα σ! μα δε τα λέει με τρόπο για να τη λυπηθούν, τα λέει με τρόπο άσταναπαν, λες κ είναι καμιά ιερόδουλη! τέτοια ντροπή κορίτσια, μακριά απ τα σπίτια μας!

ας μου κάνει εμένα τσάιμπερ σεχ ο Θεολόγης, θα του το κόψω συρριζα το πουλί! έτσι για να μάθει! αλλά κι εγώ δεν είμαι σα κι αυτήνα τη σερσέμω (=χαζή, ανόητη) που διαλαλεί σε όλους τα και τα της οικογένειας, ούτε και στρίγγλα σαν αυτήνα να μην υποφέρομαι! και τα νάζια μου τα κάνω και τα τερτίπια μου και τα συναφή... αλοίμονο δηλαδή..

σας αφήνω, πάω να φτιάξω μπριάμ σήμερα. καθάρισα και το μπάνιο που ήταν μες τη βρώμα, εμ τι να περίμενα η γυναίκα, 2 άντροι μες το σπίτ κ όταν κατουρουν, δε βάζουν στόχο, δω και κει το τινάζουν!!!

φιλάκια! θεία νίτσα!

Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

Πράματα...

...και θάματα!!

τι μαθαίνω αυτές τις μέρες αγαπητοί μου δε λέγεται!! κοντεύουν να μου πέσουν και τα λιγοστά μαλλιά που έχω και τα κρατώ με νύχια και με δόντια, τι περμανάντ τα φτιάχνω να φουντώσουν τι βαφές ότι θες, αρκεί να φαίνομαι με μαλλιά κι όχι φαλακρή αλλά με αυτά και με αυτά έπαθα κοντραπλακέ!!!

θυμάστε ε που σας έλεγα ότι δε θέλω παρεδώσε με τιγκιτάγκηδες? ε που λέτε είχα κάποτε ένα φίλο πολύ καλό φίλο, αδερφός κολλητής. πρόσφατα σχετικά έμαθα ότι είναι τιγκιτάγκας, το φυσάει το γιαούρτι, τη κουνά την αχλαδιά, το τινάζει το μαρούλι, πως τα λέτε στο χωριό σας τελοσπάντων. και μάλιστα στο γάμο της αδερφής ήρθε με το γκόμενο παραμάσχαλα. άντε να ήταν κανένα ωραίο παιδί, πιο χάλια απ τον σρεκ στο ομώνυμο κινούμενο ήτανε. α πα πα. δεν είχε γούστο ο νεαρός.

και τι μαθαίνω τις προάλλες που κατέβηκα στο χωριό? ότι ο τιγκιτάγκας αρραβωνιάστηκε! αρραβωνιάστηκε καλέ λέω? ναι με λέει η χρήσταινα, φιλενάδα από παλιά. καλά μωρή τη λέω και τι πήρε? άντρα ή γυναίκα? κόκκαλο η χρήσταινα. τι άντρα με λές μπρε, δεν είναι χόλαντ μου λέει εδώ πέρα. κορίτσι πήρε ο τύπος. ααα της λέω και τόσο γρήγορα? είναι επιβεβαιωμένο? βέβαια με λέει, ήρθε η μάνα του η αστέρω και με τα είπε όλα, που πήγαν επίσκεψη στο χωριό της νύφης και την πήραν κιόλα τη νύφ. ασε μας ρε χρήσταινα της λέω αποκλείεται. αυτός προχτές διαλαλούσε ότι είναι αδέρφω κ εσύ με λες πως αρραβωνιάστηκε?..

με πέσαν τα μαλλιά φιλενάδες. κόβω το λαιμό μου ότι άμα έγινε αρραβώνας, έγινε για ξεκάρφωμα, για να ξελασπώσ τ όνομα τ., να διασωθεί ο διασυρμός.όχι ότι δεν ήταν αρκετά λασπωμένο από τα χούγια του πατέρα. τι να σας πω και γι αυτόν τον έρμον!! καλύτερα να μη ξέρετε!!!

και τέτοια. αρραβωνιάστηκε ο τιγκιτάγκας. άλλο ακόμα τι θα ακούσουμε... το είπα και στον Θεολόγη και με κοιτούσε με ορθάνοιχτη μασέλα, που δε τον ήξερε και πολύ τον τιγκιτάγκα. τι να πεις. που παει ο κόσμος...

και άμα θέλει να ικανοποιηθεί μπρε ο τιγκιτάγκας, η νυφ τι θα κάνει? θα φωνάξει το κουμπάρο??... απορία το έχω η έρμη.

η φασολάδα τις προάλλες έγινε μούρλια! σήμερα έφαγα τηγανιά της μάνας μου. θα με κάψει αυτή η μάνα μου με τα φαγητά της, ούτε 2 κιλά να χάσω δε μπορώ.

αύριο με το καλό θα φτιάξω γιαπράκια αυγολέμονο. ψήνεστε?..


κι ένα ωραίο ανέκδοτο που το διάβασα σήμερα στο λεωφορείο και γελούσα μέχρι να φτάσω σπίτι.

πήγε ο βλάχος να πάρει ύφασμα να φτιάξει φουστανέλα αλλά από τον ενθουσιασμό του πήρε πάρα πολύ. φτιάχνει που λέτε τη φουστανέλα και περίσσεψε ύφασμα 5 μέτρα (είδατε τι γκάφες κάνουν οι άντρες με τα ψώνια..) την επόμενη το πρωί, φοράει ο βλάχος τη φουστανέλα και από τη βιασύνη του τη πολύ δεν έβαλε σώβρακο. ανεβαίνει στο λεωφορείο και έτσι που καθόταν, ανοίγει και τα ποδάρια τ να απλωσει καλά η φουστανέλα να τη δείξει. τον βλέπει που λες απέναντι μια κυρία. και της λέει ο βλάχος :
"γλιέπς γλιέπς?"
"βλέπω, βλέπω" απαντά η κυρία
"απ αυτό που γλιέπς όμως, έχω άλλα πέντε μέτρα στο σπίτ!" απαντά ο βλάχος...

σας φιλώ νυσταγμένα, πάω να τη πέσω γιατί αύριο δε θα προκάμω να φτιάξω τα γιαπράκια!
Θεία Νίτσα!

Τετάρτη 20 Μαΐου 2009

Άλλο και τούτο!

βιάζομαι να κάνω τη φασολάδα και θα σας τα πω άλλη φορά! τρομέρα και φοβερά πράματα γίνονται παλι!!

Τετάρτη 13 Μαΐου 2009

Δίαιτες και κρέμες

ααχ τι έπαθα η έρμη.

που λέτε πήγα να βάλω μια φουστίτσα σκέτη απόλαυση μιας που άνοιξε ο καιρός, να πάρουμε λιγάκι αέρα να μη σκάω με το τζιν, αλλά τελικά είναι απόλαυση μόνο στη κρεμάστρα. είμαι ένα χάλι μαύρο! που λέτε τη φοράω τη φούστα και κοιτιέμαι στο καθρέφτη και τι να δω. τι να δω η γυναίκα που ορκίστηκα να μη φάω γλυκό για 100 χρόνια μετά από το σοκ που υπέστησα! από τη γάμπα μέχρι και τις μασχάλες να περιτρυγιρίζομαι με κυτταρίτιδα. κι όσες δε ξέρετε τι είναι αυτό, παρ τε και μια ωραία φωτό να καταλάβετε. Μη μου γκρινιάζετε μετά που βγάζω κώλους στο μπλογκ όμως. κι εγώ άντε να την είχα μόνο στους γοφούς, άντε πάει κι έρχεται. άμα την είχα από τη κορφή μέχρι τα νύχια να πάρει ευχή! σα τις τρίχες μου! άλλο και τούτο που θα σας το ιστορήσω αργότερα!!

τη βγάζω αμέσως τη φούστα που λέτε και μια και δύο στο φαρμακείο, πήρα μια χαζομάρα που λέει οτι κάνει δουλεία. άιντε να δούμε, τρίτη μέρα σήμερα κ σε 14 λέει θα έχω κορμί αλάβαστρο και τρομάρα μας. να μπορώ να φορέσω φούστα βρε αδερφέ, θα ανάψουν τα μπούτια μου να κυκλοφορώ με παντελόνια καλοκαιριάτικα. κι όχι οτι κι ότι παντελόνια, μόνο από αυτά που δεν φαίνεται το μέσα. γιατί άμα φορέσω και υφασμάτινα, κλάφτα χαραλάμπη. πολύ χάλια κατάσταση. θα με παρατήσει ο Θεολόγης και θα ψάχνομαι να πάρει ευχή.

σήμερα σκέπτομαι να κάνω μπωτέ αλλά για να δούμε τι θα προκύψει στη πορεία γιατί από τη προηγούμενη βδομάδα το λέω κι όλο το αναβάλλω και οι τρίχες στα ποδάρια μου μοιάζουν με αχανή έκταση στη ζούγκλα. το αχανής τι σημαίνει θα μου εξηγήσει κάποιος γιατί νομίζω πως εννοεί έκταση με πολύ βλάστηση τώρα άμα είναι το αντίθετο, να μου το πείτε μη με νομίζουν αγράμματη... 3 πτυχία έχω, ντροπής δηλαδή. και που λέτε τα χρειάστηκα τις προάλλες κ έβαλα μπρος για μπωτέ γιατί άκουστε τι έπαθα η χριστιανή...

ο πεθερός είπε για μια εκδρομή εις τας εξωτερικάς και τη λιμπιστήκαμε και δηλώσαμε θέσεις και μεις να πάμε με το αεροπλάνο, βέβαια βέβαια. βρήκε ευκαιρία η Νίτσα και δε θ ανέβει? αλοίμονο! και που λέτε πάμε με τον Θεολόγη μια από αυτές τις μέρες να βγάλουμε διαβατήρια. βγάζουμε φωτό και πάμε στο τμήμα κι εκεί που επεξεργάζομαι τις φωτό εγώ, βλέπω τη δικιά μου και παθαίνω ένα μίνι έμφραγμα. τι κακό με βρήκε. σαν αγορόπλο ήμανε. σαν αυτά τα άγουρα τα παλικαρούδια πριν μπουν στην εφηβεία. έτσι ακριβώς και μη γελάτε. έφερνα και στον ντάμπο τον ελέφαντα γιατί, άκου λέει, έπρεπε να φαίνονται τα αφτιά μου. μήπως έπρεπε να τους δείξω και τα αυτά μου βρε, όλα να τα δουν κι αυτοί. βλέπω που λετε ένα μουστάκι άλλο πράγμα. σα τη θεία μου τη Ξανθούλα που την είδα τελευταία φορά στη κηδεία του θείου και τρόμαξα να τη γνωρίσω, πάλι καλά που φορούσε και φουστάνι. κατατρόμαξα και λέω μα που πάω η γυναίκα, σίγουρα θα με παρατήσει ο Θεολόγης για να βρει καμιά αμούστακη.

να μη σας πω για την υπόλοιπη τρίχα που έχω, καταραμένα γονίδια δηλαδή. πουλόβερ φτιάχνεις άμα τη μαζέψεις... από τα δάχτυλα του ποδιού μέχρι και το κεφάλι μου, τρίχες τρίχες τρίχες! πολύ τρίχα ρε παιδιά. πήγα και σε ενδοκρινολόγο πήγα και σε δερματολόγο, ολα φυσιολογικά μου τα βγάλανε κι έμεινε το λέιζερ τώρα. και που να βρω κυρά μου χιλιάδες για τα λέιζερ που δεν έχω να φάω ε?... άντε απο εκεί πέρα. και τέτοια που λέτε. θα κάνω μια ξεγυρισμένη αποτρίχωση σήμερα κι άμα ακούσετε τίποτε ΑΑ και ΟΟ δικές μου κορώνες θα είναι...

ευτυχώς κάτι καλό από όλα αυτά, με τη δίαιτα και το πολύ το σεχ έχασα άλλο 1μισι κιλό. άντε μπράβο μας.

σας φιλώ γλυκά, και σταυρωτά. πάω να φτιάξω μπριάμ λάιτ

θεία-τριχωτή-Νίτσα.

Κυριακή 10 Μαΐου 2009

Μάνα είναι μόνο μία!

και μπαμπάς όμως μόνο ένας! και πεθερός και συμπέθερος!

που λέτε πήγαμε τις προάλλες για καφέ εγώ και ο Θεολόγης μαζί με ένα ζευγάρι, όχι το ευτυχές ζεύγος, είπαμε να κόψουμε τα πολλά πολλά μέχρι να φτάσουμε στα κυβικά τους γιατί δε λέει τόσο ψυχολογικό τραλαλά, θα αρχίσω τα ψυχοφάρμακα και με φτάνουν αυτα που παίρνω για τη πίεση!
και τι έλεγα, α ναι, για το ζευγάρι. που λέτε αυτό το ζευγάρι παντρεμένο με 2 παιδούδια, τρισχαριτωμένα. το ένα βέβαια ακόμα να το μάθουν να τα κάνει στο γιογιό του κ ακόμα φοράει πάμπερς κ με κάνει παράπονα η του ζεύγους γιατί δε το δέχονται λέει στο παιδικό. ε μωρή πως να το δεχτούν που το έμαθες να τα κάνει πάνω του μέχρι και τώρα κ δε του έδειξες το τρόπο? βρε μπας και τα κάνεις κι εσύ πάνω σου..? αααα αυτό δε θέλω να το ξέρω!!! τη κάνω και παρέα τη βρωμερή!
και που λέτε το δεύτερο το παιδούδι τους θα το βαπτίσουν και υπάρχει πρόβλημα μεγάλο. δε κοιμούνται νύχτες και μέρες. ο μπαμπάς της νύφης όταν γεννήθηκε το βρέφος, το ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα κ να μη μπει το όνομά του στο μωρό. μα κι αυτός που πάει, Ονούφριο θα το έβγαζαν το παιδί? και πως θα το φωνάζανε μετά? Φρυδή ή φρύδι?... και τελοσπάντων, γεννιέται με το καλό το παιδούδι και αρχίζει το σόι να λέει να βάλουν το παιδί Ονούφριο. η του ζεύγους έξαλλη. ο του ζεύγους ακόμα χειρότερα.
και με το δίκιό τους δηλαδή. άντε πες να τ ονομάσουν έτσι, για χάρη του πεθερού αλλά τι χάρη έδωσε ο πεθερός που ούτε μισό στρέμμα χωράφι δεν έδωσε τη δυχατέρα όταν παντρεύτηκε? απροίκωτη την έστειλαν, έμαθα. ούτε ένα κεραμίδι από το σπίτι της. ντροπής δηλαδή. εδώ η μάνα μου που πάντρευε τον αδερφό μ δεν είχε λεφτά ν αγοράσει τα νυφιάτικα του κρεβατιού αλλά χρεώθηκε μέχρι τα αυτιά κ του έκανε μια προίκα να σε βγαίνει το μάτι από τα βελονίσια και τα κοφτά. ε βέβαια. κ αυτηνής η μάνα ούτε ένα πετσετάκι? ένα δέντρο ρε παιδί μου αν όχι το οικόπεδο ολόκληρο! τουλάχιστον απ το δέντρο τρως και κανένα βερύκοκο.. και τολμά ο πεθερός να ζητά να το βγάλουν Ονούφριο το παιδί?..
και μας έλεγε ο του ζεύγους πως μια φορά οι έρμοι είπαν να βγουν όξω στα μπουζούκια να το κάψουν το πελεκούδι βρε αδερφέ κ είπαν τη μάνα της νύφης να προσέξει λιγάκι τον μεγάλο γιο (δεν είχαν το μικρό ακόμα) κ η μάνα άρχισε τις λυποθυμικές τάσεις της και να προφασίζεται πως κ αυτή θέλει να βγει εμ βέβαια, μέσα θα κάτσει? θα βγει η δυχατέρα εις τας μπουζουκίας και η μάνα θα κάτσει σπίτι να έχει το νιάνιαρο? αμ δε κατάλαβες καλά. και πάρ το πίσω το παιδί και ακύρωσε το τραπέζι στα μποζόκια με μαύρη καρδιά, Χριστούγεννα μέρα! ήταν να το αφήσουν το παιδί στη μάνα του γαμπρού αμα όλο εκεί το αφήνουν, με είπαν, και μια φορά άνθρωποι είναι(οι του γαμπρού), δε θα θέλουν να βγουν έξω κι αυτοί βρε αδερφέ!
και τέτοια μας έλεγε ο του ζεύγους και η του ζεύγους συμφωνούσε κουνώντας το κεφάλι... και γι αυτό δε θέλουν να πάρει το παιδί το όνομα του πεθερού και θέλουν να πάρει το όνομα της μάνας του γαμπρού γιατί αυτή βοηθά παραπάνω.
συμφωνώ κι επαυξάνω κι εγώ άμα είχα τέτοιο μπαμπά που να με είχε γραμμένη, και να με έστελνε απροίκωτη για νύφη, ούτε καλημέρα θα τον έλεγα.να με ζητάει να του δώσω και το όνομα του, αλοίμονο δηλαδής. αλλά έλα που ο Ξενοφώντας χώνει πάντα βαθειά το χέρι στη τσέπη και στα χωράφια όταν είναι να παντρέψει παιδί. ρωτήστε και τα αδέρφια μ να σας πουν!! βέβαια!!!
και τελοσπάντων το ζεύγος έκατσε μετά από ένα βαρύ τσιμπούσι να συζητής για το θέμα να βρουν μια λύσ' γιατί δε πήγαινε άλλο. από εδώ απο εκεί είπαν να το βγάλουν Μητσο-Ονούφριο και να το φωνάζουν Άκη, από το Ονουφράκης. άντε πάει κ έρχεται. έλα μου όμως που ο πεθερός σήκωσε παντιέρα και έκανε επανάσταση! "άμα είναι να μπει δεύτερο το δικό μου όνομα δε το θέλω και καθόλου!" ορίστε μας ο πεθερός. που να του καεί το ντεπόζιτο δηλαδή. δε του έφτανε που υποχώρησαν τα παιδιά, θέλει και το όνομα πρώτο! αμ πως!

μέχρι στιγμής δεν έγινε κάποια σημαντική εξέλιξη στο θέμα και δε ξέρω κατάπου βρίσκεται το ζεύγος στο θέμα του ονόματος. πλησιάζει και ο καιρός για τα βαπτίσια και είμαι μες την αγωνία τελικά πως θα το βγάλουν το παιδί.

άκου εκεί το παιδί Ονούφριο....
και με τα ρέστα δηλαδή. πάλι καλά που δε ζήτησε να πάρει και το επίθετό του! ακόμα χειρότερα. Ονούφριος Τραϊανόπουλος. άιντες.

(όσο για τις νεαρές που ζητούν διαπίστωση για το μέγεθος του πέους της αρσενικής φάλαινας, δείτε και κλάψτε εδώ δεν είναι αυτό που είδα στα ντοκυμαντέρια αλλά τουλάχιστον παίρνετε μια ιδέα για το τι πρόκειται..)

Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Ορίστε μας

που λέτε πήγαμε στο βουνό που έχουν τα πεθερικά το εξοχικό το ένα γιατί άμα θυμάστε καλά τον Θεολόγη τον πήρα ζάπλουτο με οικόπεδα, ακίνητα και πολλά αυτοκίνητα, τι θα έπαιρνα, κανένα φτωχαδάκι...
και μαζί μας ήρθε ένα ζεύγος, το ευτυχές ζεύγος μιας κ είναι μονάχα 8 μήνες μαζί και τα μέλια σταζουν απ τα μπατζάκια τους. είναι και αρτοζαχαροπλάστες τα πουλάκια μου φτου να μη τα ματιάξω δηλαδής.
και τα είδα όλα με τη μανδάμ του ζεύγους. ένα ξυλάγκουρο κ μου έκανε δίαιτα. μισή μερίδα γυναίκα κ μου έκανε ΔΙΑΙΤΑ. εγώ κυριές μου τι να κάνω, να αυτοκτονήσω? ή μήπως τι να πουν οι δεσποσύνες που είναι πιο "παχύδερμες" από εμέ? να κοπούν φέτες στο χασάπη??... και μ έπιασε ένα ψυχολογικό πατατράκ. και η σουμσουμ ήταν με τα μεϊκάπια και τα κονσίλερ, που? στο βουνό που ημείς κ υμείς θέλω να πιστεύω, είμαστε χύμα στο κύμα. κάτι φόρμες και κάτι μαλλιά να τρομάζουν τα ζουζούνια κ η σουμσουμ να είναι με το μαλλί φτιαγμένο και το αϊλάινερ φρέσκο φρέσκο. που πας μωρή? που πας? ααα δε σας είπα και το καλύτερο. παπουτσάκια μπαλαρίνες παρακαλώ. κ εμείς πήγαμε με τα άρβυλα σα τις φαντάρ.

και μου ήρθε κάπως ρε παιδί μου. γιατί εντάξει στο βουνό δε φτιάχνω τα μαλλιά συνέχεια αλλά και στη πόλη που κατεβαίνω, πάλι δε τα φτιάχνω κ άρχισα ν ανησυχάω η γυναίκα μη με παρατής ο Θεολόης που δε συμμαζεύομαι λιγάκι κ έχω μια πατσοκοιλιά άλλο πράγμα. κι όιχι αγαπητοί μου, έχω ξεπεράσει προ πολλού το όριο "τα πάχη μου τα κάλλη μου" ποιά κάλλη μου που κοντεύω να ομοιάσω την όρκα τη φάλαινα, την έβλεπα προχτες στα ντοκυμαντέρια κ σφίχτηκε η ψυχή μου τι να σας λέω.. αλλά ένα το καλό της φάλαινας, οι αρσενικές έχουν 8 μέτρα πέος. ναι αυτό που ακούτε. αλλά τα θηλυκά για να χωρέσουν αυτό το παλαμάρι του βαρκάρη θα πρέπει να έχουν και ανάλογο κόλπο οπότε δε μας αρέσει το συγκεκριμένο διότι θα χαρακτηριστεί το όργανό μας σε φρέαρ (αν θυμάστε την γνωστή έκφραση μ***ι πηγάδι και με το μπαρδόν)

και με πήραν τα ζουμιά και με κοιτούσε λοξά ο Θεολόγης και δεν ήξερε τι να προκα' για να με συμμαζέψει, μου τρέχαν και οι μύξες, πολύ ντεκαβλέ το θέαμα. αλλά τι να κάνω η γυναίκα, πόσο να κρατηθώ με το ψυχολογικό το πόλεμο που μου έκανε η σουμσουμ. πολύ καλό κοριτσάκι αλλά λίγο συμπαράσταση βρε φιλενάδα... άσε λίγο το μαλλί ανέμελο..
(μήπως να κλείσω ραντεβού και για ανάπλαση ρυτίδων..?)

και τέτοια που λέτε με τα βουνά και τα λαγκάδια και την σουμσουμ...

πάντως άμα με αφήσει εμένα ο Θεολόγης για τέτοια πράγματα, να βρει μια κότα παρδαλή κ να μη τον αφήνει να την πιάσει ούτε το χέρι γιατί θα στεγνώνει το μανικιούρι.

πάω να πάρω τα μικαρντις μου γιατί ανέβηκε πάλι η πίεση!!!

σας φιλώ, θεία Νίτσα!