Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

Αυτά δεν είναι μέτρα...

... είναι οικονομικά χιλιόμετρα.

ποιό είναι το κοινό του ντιβεντί και των νέων μέτρων της κυβέρνησης που βγηκαν προσφατα? και στα 2 πρόκειται για γαμήσια. βέβαια αγαπητοί μου βλόγερς!!

μια τέτοια ευκαιρία περίμενα η καψερή να κάνω σούπερ ανάρτηση!

πως θα ζεσταινόμαστε τώρα που θα κρυώσει ο καιρός το σαββατοκύριακο, θα θελα να ξερα! φόρο στη βενζίνα, φόρο στο πετρέλαιο, φόρο στο γάλα, φόρο στα αυγά, φόρο στα κοτέτσια, φόρο στο βρακί που φοράς, φόρο στο νερό που πλένεις το κώλο σου. μόνο στις καπότες δεν έχουν βάλει φορους, αλλά όπου ναναι θα πλερωνουμε και 10 ευρώ τις 3 για να μη πληρωνουμε 100 ευρω την μια (επίσκεψη στο γιατρο!)

τι να πω και γω η αρμυρη. μας κοψαν και τα επιδοματα. τα τετοια τους τα μπλε πηραμε παλι! και ξερετε τι με λεει ο Θεολογης? εμ πασοκ δε θελατε? καλα να παθετε...
καλα να παθουμε που θελαμε πασοκ. αλλα ποιος του ειπε του πασοκ να βγει? αυτο ηθελε?

α ρε Παπandrew. θα θελα να ξερα πως κοιμασαι τα βραδια. με στιλνοξ η λεξοτανιλ...

προβλεπω τη παραίτησή μου λιαν συντόμως. γιατί εκτος του μπουρδέλου που δουλεύω και μου χει κανει τη ζωη στασιμο βουρκο που ζέχνει, δε θα τη βγάζω! ούτε για μαρουλόφυλλα θα μου μένουνε! σκέφτομαι όσο προλαβαίνω να δώσω με αντιπαροχή το οικόπεδο στα Σέρρας και να πάρω κανα μπαχτσε εδω περα να καλλιεργώ τριφύλλια και τρίφυλλα.. για εξτρα εισόδημα με ελάχιστο χρόνο.. κάθε πρόταση καλοδεχούμενη!

άλλο πάλι και τούτο με τη Τσούλια. καλα μπρε. παρθένα βγηκες στη σώουμπηζ? δεν έτυχε να δω το αξιολογο βιδεο αλλα ολοι μου λενε οτι μονο αξιολογο που δεν ειναι. κατι για πίπες σκαλιστές και για σαμπάνιες ανοιχτες άκουσα. και για να μου λέει ο Κίτσος ο νταλικιέρης μου οτι δεν αξίζει δράμι, σιγά μη δαπανήσω το χρόνο μου να δω το κώλο της αλληνής που κατά τις πληροφορίες μου, δε τρώει ούτε ενα χαστούκι. αναρωτιέμαι τι κάνανε. μπρίκια κολλούσανε μάλλον!! βρεεεεε κοριτσάρα μου! αν είναι να το κάνεις, καντο σωστά σαν άνθρωπος! μας χαλας τη φήμη.

ξερω τι φταίει. οτι δεν είναι Σερραία. φτιαχτα με σερραια να περναει καλα η παρεα ελεγαν μερικοι εξυπνοι και κατι ξερανε

ένα έχω να πω αγαπητοί μου βλόγερς! ο κόσμος εδώ χάνεται και το μου** της Τσούλιας χτενίζεται.

(αλήθεια έχει τρίχες αυτή? γιατί κατά τις πληροφορίες μου, ο παρτενέρ της είχε μαλλί για 3 πουλόβερ... αισχος!)

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

xa xa xa xa .....ksekardistiko!
panta tetoia na mas les na mas ftiaxneis!
Xristina Paros

Maria Tzirita είπε...

Μόνο για γέλια είναι η κατάσταση Μαριώ μου, ας γελάσουμε λοιπόν! Ωραία τα λες, όπως πάντα! Φιλάκια πολλά πολλά!

MOLEMOU είπε...

ΑΝΤΕ ΑΚΟΜΑ..........?