Πέμπτη 23 Σεπτεμβρίου 2010

Όλα του γάμου δυσκολα..

...κ η νύφη γκαστρωμένη!

όχι ρε βλογερς μου. δε γκαστρωθηκα ακομα! ειπαμε αφου! τα παιδιά μετά το γάμο!!

ρε κορίτσια. ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. τι τιμες ειναι ετουτες??? εψαχνα για διαμαντια, φύλλα πλατίνας ή χρυσού έστω, καμιά ασημοκλωστή, κάτι ρε αδερφέ, αλλά οχι. τα νυφικά ήτανε από μεταξωτο ταφτά! όλα μα όλα που με αρέσανε. τι να κάνω η γυναίκα, το μάτι πάει στο ακριβό! και θα με πειτε τι θες μαρη τρελη, να πλερωσεις 5 ευρώ το μεταξωτό ταφτά? δε σκέφτεσαι τους μεταξοσκώληκες που νυχθημερόν φτιάχναν τα κουκούλια για το μεταξι? δε ντρέπεσαι αχάριστη?

μήπως να αρχίσω να καλλιεργώ κουκούλια? να βγάλω κανα φράγκο. κτήμα με μουριές θέλει απλά. και κανα2 σκουλήκια. το χωράφι έχει μπόλικα.

και θα με ρωτήστε προς τι ολος αυτος ο σαματάς. είπα και γω να παντρευτώ η γυναίκα! φτάνει που με τραβολογά ο Θεολόγης τόσα χρόνια, πρέπει να με αποκαταστήσει άμεσα! φτάνει το ρεζιλίκι και το σούρσιμο στις γειτονιές και τα σόγια!

και αποφάσισα να παω να δω για νυφιάτικο φουστάν! αμ κουνα που με κουναγε! όλες με διώχνανε! τι να σε κάνουμε από τώρα με λέγανε. να ρθεις το Μάρτη. τι λες μωρη που θα ρθω το Μάρτη? όταν έρθουν όλες οι στερημένες να βγάλουν τα απωθημένα τους στα νυφικά και θα βρω μόνο τα τούλια??
ε και γω θα τους κανω τη χαρη να παω το Νοέμβρη! μήπως είναι νωρίς? εεε στα τέτοια μ αμα είναι νωρίς. δε μπορώ να πηγαινοέρχουμαι! σαλονικη σερρες το έκανα. και δεν έχω καμιά όρεξη να πλερώνω κατοστάρικα. τα μαζεύω και ψωνίζω απ τον προνοβιας! τι νυφικάρες έχει ο οίκος ρε κορίτσια!! έτριβα τα μάτια μ!

και τελοσπαντων επειδή χωρίς το ξενοδόχο, δωμάτιο δε κλείνεται, ρώτησα και τη πεθερά πόσα σκοπεύει να σκάσει. κ με είπε, όσα θέλει ο πεθερός, θα τον έχουμε κ αυτόν μαζί. και αρχίζω και σκέφτομαι μήπως να πάρω και κανέναν καρδιολόγο παραμάσχαλα? γιατί με τις τιμές που ακούω να το περιμένω το έμφραγμα!! ειδικά στο αναθεματισμένο προνοβιας!!

γιατί τις προάλλες που ήμαν στου Άκη κ χαζεύαμε νυφικά με τη πεθερά στο ίντερνετ, της έδειξα ένα που δοκίμασα από έναν οίκο της Σαλονίκης (όχι πολύ διάσημος) κ ένα άλλο από το ντεμετριος. ε η πεθερα αρεστηκε του ντεμετριου. εεε κερα μου αμα σε αρεσε του ντεμετριου, ετοιμασου να τα σκασεις.. αλλά κι αυτός ο έρμος ξέρετε τι ωραία που τα φτιάχνει??

κλείσαμε μπομπονιέρες, κέντρο, εκκλησία! βέβαια! και τα προσκλητήρια δώρο του κομπάρου! βέβαια! μόνο οι λεπτομέρειες μείνανε τις οποίες θα κανονίσω το Φλεβάρη με τις εκπτώσεις! σιγά μη τρέχω από νωρίς για πουρνάρια! μας βγήκαν πολύ φτηνά. άμα σας πω πόσο, θα κλαίτε με μαύρο δάκρυ εσείς οι αθηναίες.. γιατί κατάλαβα πως στας αθήνας πέφτει πολύ κωλοπιάσιμο! άκου πράματα, 30 ευρά το άτομο για δεξίωση... και δε τα ψήνω μόνη μου τα κοτόπουλα?? μη σας πω το αλλο, μπομπονιέρα κάτω από 1μισι ευρώ δεν είδα! τι ναι αυτά βρε κορίτσια?? πάνω στα Σέρρας τα βρήκα όλα σε πολύ καλές τιμές και άψογη ποιότητα! και πως χάρηκα... και μου φυγε ενα αγχος!! μη σας πω και δυο..


το πρόβλημα είναι το εξης. πως χάνω αυτά τα 13 κιλά που έχω και δε λενε να φύγουνε από πάνω μου με τη καμία? να ξεκινήσω το κοπάνημα στα γυμναστήρια ή το ξήλωμα στους διαιτολόγους?? γιααα πείτε με και σεις που ξέρετε... μάλλον τους διαιτολόγους θα προτιμήσω γιατί το κοπάνημα το κάνω και στη δουλειά.. αλλά θα με πείτε, τα αντίντας που αγόρασα κ περιμένουν καινούρια στο κουτί, τι θα τα κάνω?? μήπως να τα δώσω στον έρανο βρε κορίτσια??

ξέχασα να σας πω πως έκλεισα και κομμώτρια! φιλενάδα της πεθεράς και πολύ καλή στη δουλειά της! με είπε ότι θα με βάψει κιόλας! αναδουμε! μη με κανει σα κλόουν μονο και χρειαστει να βαλω στολη κ οχι νυφικο.. που δε πιστεύω..

αααχ αυτά τα νέα μας! τα γαμησιάτικα!
φιλιά!

3 σχόλια:

Evie είπε...

Αντε με το καλο!! Καλο μηνα

mahler76 είπε...

γυμναστήριο μακράν. Η ώρα η καλή :)

ποντίκι είπε...

Η ώρα η καλή...

Με το δεξί...