Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Τζίζους!!

εντελώς ανάπηρη θα με αφήσουν αυτά που μαθαίνω ρε αγαπητοί μου μπλόγκερς!!!

τις προάλλες πήγα στη μάνα μου για 4ήμερο (μιας κ δε δουλεύουμε τώρα, τη βοηθώ με τα διάφορα, τι χαλιά ξέστρωσα, τι καναπέδες τίναξα, τι κιλίμια κουβάλησα, τι μαξιλάρια, δε μπορείτε να φανταστείτε. βγήκε η μέση μου κ την έψαχνα!!)
και που λέτε εκεί που ετοιμαζόμαν να βγω παρέα με τη χρήσταινα(είχαμε και καιρό να τα πούμε, ευκαιρία κ εγώ να μάθω "νέα!") με στέλνει εσεμες ο Θεολόγης και μένω με τη μασέλα ως την άσφαλτο. ο Θεολόγης που λέτε πήγε για κάμπιγκ με τις άντροι του χωριού, μαζεύονται 2 φορές το χρόνο και κάνουν όργια με φαγιά και ξύδια. και τι με λέει στο εσεμες? ο Ονούφριος (τον θυμόσαστε? που ήθελε να βάλει τ όνομά του στο βρέφος αλλά ο γαμπρός σήκωσε επανάσταση?α αυτός) απαράτησε τη γυναίκα του κι έφυγε για ξένη γη κι άλλα μέρη μαζί με μια ινδοκινέζα. γραμμή εγώ να το διασταυρώσω με τη χρήσταινα που τα ξέρει και όλα βρε παιδί μου αυτή, τίποτα δε της ξεφεύγει!!

ακούστε το λοιπόν! ο Ονούφριος ήταν δεδομενο ότι είχε νταλαβέρια με το φέισμπουκ. αυτό το φέισμπουκ, πράμα του σατανά είναι! μη μπλέξετε!! ουυυυ 666. έχει διαλύσει σπίτια και οικογένειες! πρέπει να βγει και τραγούδι ανάλογο του "τα τσιγάρα τα ποτά και τα ξενύχτια" να το κάνουν "τα τσιγάρα τα ποτά και το φέισμπουκ" κάτι ανάλογο τελοσπάντων να κάνει ρίμα και να το τραγουδάνε να το βάλουν καλά στο κεφάλι τους!!

ε που λέτε ο ονούφριος, ήταν και είναι ακόμα παντρεμένος με μια α πα πα τι να σας λέω. ούτε προϊσταμένη σε νοσοκομείο να ήταν η στρίγγλα! μιλάμε για πολύ αμαναμαν γυναίκα. αφού η κόρη της έλεγε και έλεγε και δε τα πίστευα η γυναίκα, μα στη θυγατέρα τέτοια πράματα. θυμάστε ε που της πήγε το παιδί κ αυτή ήθελε μποζόκια? αναγιάσου.

και τελοσπάντων του έκανε τη ζωή ακόμα χειρότερη, δε φτάναν οι διενέξεις με το γαμπρό. ε και να σου ο ονούφριος, ξέσπασε στο φέισμπουκ. που στην ευχή τη βρήκε τη ινδοκινέζα, ένας Θεός ξέρει! και συνδιασμό ο άτιμος ε?! και μια μέρα που λέτε ήρθε η στρίγγλα και βλέπει τον άμοιρο τον ονούφριο να κάνει τσάιμπερ σεχ με τη λεγάμενη κ έγινε τουρκάλα η μανδάμ και τον ξαπόστειλε.

αλλά εγώ άκουσα και την άλλη τη πλευρά και θα ήταν ντροπή μου να μη σας το αναφέρω. λένε ότι την απαράτησε τη στρίγγλα κι έφυγε στας Ινδίας με την τσιντσουν. κι έτσι να ήτανε, καλά θα έκανε ο άνθρωπος. πόσο ν αντέξει πια!!

(ε ρε τι έμαθα έκτακτα, η φιλινάδα μ στας εξωτερικάς έφαγε τούμπα! εμ ποιος της είπε να κυκλοφορεί με τα σπορτεξ? μόνο με τακούνια απο δω και μπρος!!!)

και τελοσπάντων! υπάρχουν δύο εκδοχές για το θέμα! πιστέψτε όποια θέλετε!!
και τώρα που λέτε ο ονούφριος κάθεται στο πατρικό του που είναι σε ένα χωριό στα σέρρας, θα σας γελάσω ποιό. μη τα λέμε και όλα!

τι να πω ρε παιδιά. και χωρίζνα τα αντρόγυνα που λέει η μάνα μου για ψύλλου πήδημα, για ένα ποτήρ νερό! ορίστε μας!!
μα κι αυτή η μπουνάκω (=άμυαλη) κάθε τι που γινόταν στο σπίτι της το διαλαλούσε από δω και κει λες και ήταν ο εσπρέσσο η εφημερίδα. λες και μας νοιάζ εμάς τι κάνει και με ποιόν το κάνει αλλά εντάξει στο χωριό ντροπής πράγματα! καλά λέγανε οι αρχαίοι μας, τα εν οίκω ουκ εν δήμω! και τη πήραν στο ψιλό όλοι στο χωριό και άμα σε πάρουν πρέφα εκεί πέρα, άντε ν αποσώσεις τη φήμη σ και τ όνομα σ! μα δε τα λέει με τρόπο για να τη λυπηθούν, τα λέει με τρόπο άσταναπαν, λες κ είναι καμιά ιερόδουλη! τέτοια ντροπή κορίτσια, μακριά απ τα σπίτια μας!

ας μου κάνει εμένα τσάιμπερ σεχ ο Θεολόγης, θα του το κόψω συρριζα το πουλί! έτσι για να μάθει! αλλά κι εγώ δεν είμαι σα κι αυτήνα τη σερσέμω (=χαζή, ανόητη) που διαλαλεί σε όλους τα και τα της οικογένειας, ούτε και στρίγγλα σαν αυτήνα να μην υποφέρομαι! και τα νάζια μου τα κάνω και τα τερτίπια μου και τα συναφή... αλοίμονο δηλαδή..

σας αφήνω, πάω να φτιάξω μπριάμ σήμερα. καθάρισα και το μπάνιο που ήταν μες τη βρώμα, εμ τι να περίμενα η γυναίκα, 2 άντροι μες το σπίτ κ όταν κατουρουν, δε βάζουν στόχο, δω και κει το τινάζουν!!!

φιλάκια! θεία νίτσα!

4 σχόλια:

Heliotypon είπε...

Μήπως ξέρεις πώς καθαρίζουν τα άλατα από τα πλακάκια του μπάνιου; Είναι συσσωρευμένα από χρόνια και το ειδικό αντιαλατικό που πήρα από το Lidl δεν έκανε τίποτα! Δοκίμασα και ξύδι, δοκίμασα χλωρίνη αλλά τίποτα!

Κοκκινοσκουφίτσα είπε...

Heliotypon, αφού με βοήθησες εσύ πριν με το kiwi, θα σε βοηθήσω κι εγώ με τα άλατα. Θα πας στη λαϊκή και θα ζητήσεις swaz. είναι ένα απορρυπαντικό υγρό σε γαλάζιο ανοιχτό μπουκάλι. Υπάρχει σε μικρό και μεγάλο μέγεθος, κοστίζει μέχρι 3 ευρώ το πολύ το μεγάλο μπουκάλι νομίζω. Άπλωσέ το πάνω στα άλατα, άφησέ το μερικές ώρες και μετά τρίψε λίγο με ένα σφουγγάρι και ξέπλυνε. Νομίζω θα δουλέψει.
Εναλλακτικά, δοκίμασε το baby oil της Johnson.
Ελπίζω να βοήθησα.
Νίτσα, το βρήκα το τραγούδι:
τα τσιγάρα, τα ποτά, το φεισμπούκι
κάναν τα καλύτερα παιδιά τραμπούκοι
Με λίγη προσπάθεια, χωράει στο ρυθμό της μουσικής. Φιλιά!

maria είπε...

αυτές οι ματζουνιές δε πιάνουν σε μένα! εγώ χρησιμοποιώ γνήσιο βιακάλ και φεύγουν όλα ως δια μαγείας!!!

όταν μάλιστα πρωτομπήκα στο σπίτι και το βιακάλ δεν έκανε δουλειά, έβαλα χεζάπ. βρωμάει, είναι τέρμα τοξικό αλλά κάνει πράματα και θάματα. προσοχή!! να μη το αγγίξετε γιατί πραγματικά κάνει τζιζ!! αλλά είναι πολύ αποτελεσματικό σε δύσκολες βρωμιές και άλατα. μην εμπιστευτείς τα ματζούνια τύπου μπριφ, τριφ, τζιφ κτλ κτλ, δε πιάνουν μία στο χεζάπ.

κι αν προτιμάς κάτι πιο οικολογικό, μούλιασε μπαμπάκι στο ξύδι κ βαλ το εκεί που έχει άλατα κι άφησέ το 1 νύχτα μη σε πω και 2. κάνει δουλειά έμαθα απλά θέλει υπομονή κι επιμονή.

ρε συ κοκκινοσκουφίτσα? μπέιμπι όιλ? εισαι σοβαρή?

Eleni Dafnidi είπε...

Tο baby oil κάνει θαύματα στο μπάνιο. Δεν θα σου συγκαίονται και τα είδη υγιεινής. Εναλλακτικά μπορείς να βάζεις και Κόκα Κόλα που είναι και ξεδιψαστική.